Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

«Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά...»!



1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μας πληροφορούν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία (ΑΠΕ ΜΠΕ) σχετικά με το πώς «εόρτασε σήμερα την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος». Εόρτασε, λέει, «στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο Χαμζάουι, μία από τις ιστορικότερες συνοικίες της αιγυπτιακής πρωτεύουσας».
Και με ποιον εόρτασε;
Εόρτασε, ξαναλέει, με τον Πατριάρχη της Κοπτικής «Εκκλησίας» Σενούντα Γ΄.


Είδε ο «γύφτος» (οικουμενιστής) τη γενιά του (τους αιρετικούς κόπτες) και αναγάλλιασε η καρδιά του!!!..
Και επειδή η «ερμαφρόδιτη» (εκκλησιολογικά) εκκλησία του Θεόδωρου, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, εκδηλώθηκε ακόμα πιο πολύ «αμέσως μετά στην Αίθουσα του Θρόνου της ανακαινισμένης πατριαρχικής Επιτροπείας στο Κάιρο». Εκεί, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας υποδέχθηκε τον Προκαθήμενο της Κοπτικής «Εκκλησίας» κ. Σενούντα Γ΄, τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν άνθρωπο του Θεού».

«"Σας ευχαριστώ που ήρθατε να περάσετε μαζί μας Χριστούγεννα, είναι μεγάλη τιμή και ευλογία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος».


Η «ερμαφρόδιτη» (εκκλησιολογικά) εκκλησία του Θεόδωρου, ξαναλέμε, δεν μπόρεσε να κρύψει την ακόμα μεγαλύτερη χαρά της. Έτσι, στη συνέχεια (όπως μαθαίνουμε από τα πρακτορεία), ο ψευτορθόδοξος-Θόδωρος, χαιρέτισε στο πρόσωπο του κ. Σενούντα όλη την Κοπτική «Εκκλησία», «μία αδελφή εκκλησία, με την οποία αγωνιζόμαστε από κοινού για το καλό», είπε..

Το αδελφάτο!!!..